2022

13.prosince 2022 Vánoce v hasičárně


6.listopadu 2022

 Dnešní tvoření na Halloweenské přespání, které nás čeká...


23.října 2022

 Během dnešní schůzky jsme zdejšímu spolku myslivců nasbírali kaštany...


Soustředění 2022


11.května 2022

 Dnes jste mohli potkat Soptíky Tuchořice při tradičním prodeji kytiček v boji proti rakovině v obci Tuchořice. Kdo nás nepotkal stále může přispět a zakoupit si měsíček lékařský, tím pádem podpořit boj s rakovinou v prodejně COOP JEDNOTA Tuchořice a COOP JEDNOTA Lipno nebo v malé hasičárně (po domluvě)... Tento prodej trvá až do neděle 15.5.2022. Kytiček máme stále plno... Neradi by jsme je však vraceli. Proto budeme rádi, když přispějete spolu s námi k osvětě v boji s touto zákeřnou nemocí... 


2.dubna 2022 

Dnešní akce v rámci Ukliďme Česko i přes nepřízeň počasí proběhla. Vysbírali jsme okolí kapličky, cestu k ovčínu a zpět kolem rybníků až zpět na náves. Na závěr na nás čekalo menší občerstvení v podobě opékání buřtíků. Máme v plánu vysbírát i další místa v okolí naší obce až nám to počasí dovolí... Děkuji všem dobrovolníkům, kteří přišli pomoc.


SRPŠ při ZŠ a MŠ Tuchořice spolu se MH Soptíci Tuchořice uspořádali v neděli 20.3.2022 v obci Tuchořice Karneval...V den "D" se sešlo na 60 dětí. Již u vchodu si nešlo nepovšimnout krásné výzdoby, za které patří velký dík Gábině Beránkové pro tento nápad a realizaci. K tanci i poslechu hrál principál Jára a odpolednem provázel šašek "G" se svojí asistentkou princeznou Zuzi, kteří dokázali děti skutečně rozhýbat a pobavit.Pro děti byla připravena nejen spousta her a samozřejmě také odměn, ale byl zde i fotokoutek jak pro děti, tak dospělé. Další zábavou bylo malování na obličej. Malby na obličej motýlů, berušek, spidermanů a dalších přání dětí, zajistila paní Petra Špičková. O krásné masky letos opravdu nebyla nouze. K vidění byli Mickey Mouse s Minnie Mouse, Červená Karkulka, klaun, vodník, Elsa, čertíci a další.O malé občerstvení se postaraly maminky, tetičky a babičky dětí, za což velice děkujeme.Dále bychom touto cestou chtěly poděkovat děvčatům ze SRPŠ, SDH Tuchořice i MH Tuchořice - Soptíci a Tuchoholkám za pomoc na přípravě maškarního bálu.


20.března 2022 

Dnešní maškarní přespání.... Ti co přišli bez masky byly "potrestání" jejím namalováním na obličej... Zbytek si užil soutěže a k večeři si všichni dali buřty.  


23.ledna 2022

Dnešní výlet do Loun - Kino Svět Louny - film Velký červený pes Clifford .Všichni jsme si to moc užili...