2018

V sobotu 15.9.2018 jsme se vydali na výlet k HASIČI ŽATEC na jejich den otevřených dveří. Prohlédli jsme si tamní výstroj, výzbroj a jinou hasičskou techniku. Děkujeme za krásné povídání a ukázku. 


Soutěž O pohár starosty obce Tuchořice


Sobotu 2.6.2018 jsme měli velmi náročnou. Byly jsme pozváni do Opočna na soutěž hasičů v požárním útoku. Kde jsme soutěžili jako jediný dětský tym s časem 44s. Poté jsme přijeli domu rozešli se na oběd. A ve dvě hodiny nás čekal Dětský den v Tuchoricich. Kde jsme předvedli požární útok a zaběhli čas 42s a byly lepší než dospělý hasiči, kteří tam útok taky předvedli. Je vidět že s přibývajícími zkušenostmi se zlepšuje i náš čas... 


V neděli 3.6.2018 jsme se s dětmi zúčastnili soutěže v Bochově. Sraz jsme si dali už v 11:45. soutěž začínala až ve 13:30 prezentací, ale cesta nám zabrala skoro více jak hodinu... Jeli jsme jako dvě družstva mladší kategorie 6 -11let a starší kategorie 11-15let. Soutěžili jsme ve dvou disciplínách Štafeta požárních dvojic a Požární útok a každá disciplína se běžela dvakrát. Mladší družstvo se umistilo na krásném druhém místě... Požární útok zaběhli za pro nas rekordních 38s, ale stále máme co zlepšovat... Dovezli si domů pohár, diplom a medaile. Starší družstvo skončilo na čtvrtém místě ze čtyř družstev... Zapůsobila tam nervozita a to, že jsme měli půjčenou mašinu, kterou náš strojník neumí ovládat... I přesto jsme na své mladé hasiče jak z mladší kategorie tak že starší kategorie náležitě pyšní a gratulujeme jim.


Květen 2018 - výlet do Vroutku na Tohatsu Fire Cup... 


 Soutěž MH 12.5.2018 


Branný závod 21.4.2018  Slavětín


Duben 2018


Březen 2018 -  výlet do kina    


Březen 2018   


Únor 2018 


                                                                                                      14. leden 2018 

Dnes proběhla Zahajovací party Soptíků... Děkujeme všem, co přišli za spolupráci, pomoc a hlavně za to, že se děti bavili. Zasoutěžili si úplně všichni, ochutnali co dobrého jsme si připravili a samozřejmě jsme nezapomněli ani na odměnu... Děti se také podívali na to, co obnáší práce s motorovou pilou, kterou hasiči musí také ovládat.


9.leden 2018

Dnešní první schůzka mladých hasičů Soptíci Tuchořice.... Seznamovali jsme se... Vytvářeli pravidla podle, kterých se budeme v klubovně i mimo ni chovat. A vymýšleli si různé přezdívky.... V neděli 14.1. 2018 nás čeká zahajovací párty. Budou soutěže, hry, odměny a malinké občerstvení (pokud doma mladý členové něco ukuchtí. )